Aktuální jídelní lístky

  • Vytisknout

vepřové výpečky, brambory, dušený špenát / zeleninový salát

Jídelní lístek na týden 17.2. - 21.2.2020

pdfjidelnicek

Jídelní lístek na týden 24.2. - 28.2.2020

pdfjidelnicek

Hmotnost porce odpovídá školním normám podle stanovených koeficientů.


Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice č. 1169/11 EU

 

1) Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a vyrobky z nich) 8) Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
2) Korýši a výrobky z nich 9) Celer a výrobky z něj
3) Vejce a výrobky z nich 10) Hořčice a výrobky z ní
4) Ryby a výrobky z nich 11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich 12) Oxid siřičitý a siřičitany
6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich 13) Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
7) Mléko a výrobky z něj včetně laktózy 14) Měkkýši a výrobky z nich