Jídelní lístek pro tento týden

 

DatumStrava
Pá 21.6.2019 Polévka kmínová s vejcem
pečené kuře, rýže
jahodový pohárek se šlehačkou
(Alergeny č.: 1, 3, 7, 9)
Po 24.6.2019 Vepřový vývar s těstovinovou rýží
vepřové výpečky,
zelí kysané/fazolky na kyselo,
knedlík houskový
(Alergeny č.: 1, 3, 7, 9)
Út 25.6.2019 Polévka zeleninová s kapáním
srbské rizoto z vepřového masa,
sýr, zelenina
(Alergeny č.: 1, 3, 6, 7, 9, 10)
St 26.6.2019 Polévka sklenná s kroupami
svíčková na smetaně, knedlík houskový
ovoce
(Alergeny č.: 1, 3, 7, 9, 10)
Čt 27.6.2019 Polévka s játrovou rýží a nudlemi
dukátové buchtičky s krémem/
kuskus s krůtím masem a zeleninou
(Alergeny č.: 1, 3, 6, 7, 9)
Pá 28.6.2019 BALÍČKY
/smažené kuřecí stripsy, chléb, rajče/
(Alergeny č.: 1, 3, 7, 9)
Polévka s kapáním

vepřové výpečky, brambory, dušený špenát / zeleninový salát

Hmotnost porce odpovídá školním normám podle stanovených koeficientů.


Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice č. 1169/11 EU

 

1) Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a vyrobky z nich) 8) Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
2) Korýši a výrobky z nich 9) Celer a výrobky z něj
3) Vejce a výrobky z nich 10) Hořčice a výrobky z ní
4) Ryby a výrobky z nich 11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich 12) Oxid siřičitý a siřičitany
6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich 13) Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
7) Mléko a výrobky z něj včetně laktózy 14) Měkkýši a výrobky z nich
Nepřehlédněte!

VYBUDOVÁNÍ MULTIFUNKČNÍ UČEBNY A ZAJIŠTĚNÍ VNITŘNÍ KONEKTIVITY ŠKOLY

  Projekt VYBUDOVÁNÍ MULTIFUNKČNÍ UČEBNY A ZAJIŠTĚNÍ VNITŘNÍ KONEKTIVITY ZÁKLADNÍ ŠKOLY TŘEBÍČ, HORKA-DOMKY je spolufinancován Evropskou unií.

Přijímací řízení pro rok 2019/2020

Uchazeč může pro 1. kolo přijímacího řízení do denní formy vzdělávání podat 2 přihlášky do 1. března 2019. Způsob předávání přihlášky je stanoven…

Odhlásit oběd

Obědy lze odhlásit na telefonním čísle 568 839 359 nebo e-mailové adrese jidelna@zsvaclav.cz. Odhlášky obědů: - na první pracovní den v týdnu do 7:15 hodin na ten…

Nejbližší akce školy
Nahoru