Jídelní lístek pro tento týden

 

DatumStrava
Pá 14.6.2019 Vepřový vývar s těstovinou
guláš z vepřového masa, chléb
(Alergeny č.: 1, 3, 7, 9)
Po 17.6.2019 Polévka z vaječné jíšky
vepřová kýta po cikánsku,
rýže/knedlík houskový
(Alergeny č.: 1, 3, 6, 7, 9, 10)
Út 18.6.2019 Polévka žampionová
zapečené těstoviny s uzeným masem, zelenina
(Alergeny č.: 1, 3, 7, 9)
St 19.6.2019 Polévka s drožďovými knedlíčky
buchty s povidly/
vepřová kýta frankfurtská, knedlík houskový
(Alergeny č.: 1, 3, 7, 9)
Čt 20.6.2019 Polévka z míchaných luštěnin
aljašská treska na kmíně/vepřová panenka na slanině,
brambory, salát okurkový/ rajčatový
(Alergeny č.: 1, 4, 7, 9)
Pá 21.6.2019 Polévka kmínová s vejcem
pečené kuře, rýže
jahodový pohárek se šlehačkou
(Alergeny č.: 1, 3, 7, 9)
Polévka s kapáním

vepřové výpečky, brambory, dušený špenát / zeleninový salát

Hmotnost porce odpovídá školním normám podle stanovených koeficientů.


Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice č. 1169/11 EU

 

1) Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a vyrobky z nich) 8) Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
2) Korýši a výrobky z nich 9) Celer a výrobky z něj
3) Vejce a výrobky z nich 10) Hořčice a výrobky z ní
4) Ryby a výrobky z nich 11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich 12) Oxid siřičitý a siřičitany
6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich 13) Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
7) Mléko a výrobky z něj včetně laktózy 14) Měkkýši a výrobky z nich
Nepřehlédněte!

VYBUDOVÁNÍ MULTIFUNKČNÍ UČEBNY A ZAJIŠTĚNÍ VNITŘNÍ KONEKTIVITY ŠKOLY

  Projekt VYBUDOVÁNÍ MULTIFUNKČNÍ UČEBNY A ZAJIŠTĚNÍ VNITŘNÍ KONEKTIVITY ZÁKLADNÍ ŠKOLY TŘEBÍČ, HORKA-DOMKY je spolufinancován Evropskou unií.

Přijímací řízení pro rok 2019/2020

Uchazeč může pro 1. kolo přijímacího řízení do denní formy vzdělávání podat 2 přihlášky do 1. března 2019. Způsob předávání přihlášky je stanoven…

Odhlásit oběd

Obědy lze odhlásit na telefonním čísle 568 839 359 nebo e-mailové adrese jidelna@zsvaclav.cz. Odhlášky obědů: - na první pracovní den v týdnu do 7:15 hodin na ten…

Nahoru