Aktuální jídelní lístky
vepřové výpečky, brambory, dušený špenát / zeleninový salát
Jídelní lístek na týden 2.12. - 6.12.2019
Jídelní lístek na týden 9.12. - 13.12.2019
Hmotnost porce odpovídá školním normám podle stanovených koeficientů.
Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice č. 1169/11 EU
1) Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a vyrobky z nich) | 8) Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů |
2) Korýši a výrobky z nich | 9) Celer a výrobky z něj |
3) Vejce a výrobky z nich | 10) Hořčice a výrobky z ní |
4) Ryby a výrobky z nich | 11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich |
5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich | 12) Oxid siřičitý a siřičitany |
6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich | 13) Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj |
7) Mléko a výrobky z něj včetně laktózy | 14) Měkkýši a výrobky z nich |